Šest razloga da pozovete agenta otkupa polovnih automobila

Prodaja starog vozila ne mora da bude naporna, dugotrajna i da zahteva pomeranje vaših obaveza. Takođe, može da bude potpuno iznenađujuća ako ne očekujete da vaše vrlo staro vozilo i dalje ima zainteresovanog kupca. Predstavljamo vam šest razloga za pozivanje agenta za otkup polovnih automobila. 

Dobar početak nove godine

Nova godina je vreme kada sumiramo utiske i pravimo planove za godinu pred nama. To je obično vreme kada postajemo svesni da je potrebno napraviti određene izmene u životu koje će poboljšati njegov kvalitet. To može da bude i zamena starog automobila. Najlakši način da se oslobodite starog automobila ili bilo kog starog vozila koje posedujete je da pozovete agenta otkupa polovnih automobila da zatražite njegovu ponudu. Na taj način dobićete i najreaniju cenu za vaše staro vozilo. 

Stari automobil zadržava garažu

Mnoga domaćinstva čuvaju stare automobile koji se već godinama ne koriste. Obično ih je koristio deda koji je imao izvesnu emotivnu povezanost sa automobilom. Posle dužeg stajanja i stariji članovi porodice uočavaju da im staro vozilo nikako ne koristi već samo zadržava prostor. Garaža u kojoj se vozilo nalazi može da se koristi za druge potrebe ili za izdavanje ako se nalazi u gradu. 

Takođe, stari automobili često zadržavaju mesto na parkingu ispred zgrade ili u dvorištu porodične kuće. Opet nepotrebno, a nekad čak predstavljaju i ruglo ukoliko su vrlo stari i nisu u voznom stanju. Da staro vozilo ne bi bilo stecište za mačke i gmizavce, pozovite agenta za otkup vozila i napravili ste višestruku korist. 

Popunite kućni budžet

Godina za nama mnogima je predstavljala godinu krize i prodaja starog vozila može da bude odličan način da popunite kućni budžet. Pozivom agenta za otkup polovnih automobila možete znatno olakšati svoju situaciju. 

Za prodaju vozila nije od značaja njegovo stanje i pređena kilometraža. Bitno je da ste vlasnik vozila ili da vam je vlasnik dao punomoć za njegovu prodaju. 

Najbrži način da dođete do novca

Nakon vašeg poziva agent otkupa vozila će vas posetiti najčešće isti dan ili sutradan ako ste u Beogradu i okolini. Ni vlasnici starih vozila iz drugih mesta po Srbiji neće duže čekati jer se sve odvija vrlo brzo. 

Kada agent proceni stanje i vrednost vozila, dobićete realnu ponudu koja može da se realizuje u jednom danu. Dakle, novac od prodaje vašeg starog vozila možete dobiti odmah po potpisivanju kupoprodajnog ugovora i preuzimanja vozila. Isplata može da bude u kešu, na licu mesta, ili u vidu uplate na vaš račun u banci, ako tako želite. 

Novac u kešu u najkraćem roku za nešto što vas je opterećivalo i zadržavalo prostor zvuči sasvim dobro. 

Izbegnite cimanje oko prenosa vlasništva vozila

Ako automobil prodajete putem oglasa obično imate dosta obaveza prilikom prodaje. Kada se odlučite da automobil prodate firmi koja se bavi otkupom polovnih vozila, stvari idu znatno lakše i jeftinije po vas. Sve obaveze oko prodaje padaju na teret firme koja vrši otkup. Dakle, nema potrebe da idete do agencija za prenos vlasništva, da prethodno registrujete vozilo ili da stojite u redu u MUP-u. Sve će to obaviti agent sa kojim ste ugovorli prodaju. 

Prodaja automobila bez davanja oglasa

Svi koji su do sada prodavali neki automobil znaju kako idu stvari kada date oglas za prodaju na nekoj od online platformi za prodaju. Ako prodajete popularan model vozila imaćete dosta poziva koji neće biti baš uvek prijatni i u pristojno vreme. Mnogi će vas zvati samo da bi skupili što više informacija, ali neće ni pomišljati zaista na kupovinu. 

Mnogo puta ćete biti u prilici da pomerate sopstvene obaveze da biste pokazali automobil bez prodaje na kraju. Neki ljudi jednostavno vole da mnogo gledaju automobile pre nego što se odluče za kupovinu. 

Da biste ubrzali prodaju vozila i izbegli neželjene pozive i susrete koji samo oduzimaju vreme pozovite agenta otkupa polovnih automobila.